Twee keer zeer goed nieuws voor Ivan Leko en Standard

Twee keer zeer goed nieuws voor Ivan Leko en Standard
Foto: © photonews

Nathan Ngoy zou binnenkort zijn rentree moeten maken bij Standard. Souleyman Doumbia, die tegen OH Leuven uitviel, lijkt niet ernstig geblesseerd te zijn. Twee keer goed nieuws voor Ivan Leko.

Met zijn eerste overwinning als coach van Standard afgelopen weekend, kijkt Ivan Leko al uit naar de wedstrijd van vrijdag tegen een andere directe concurrent, Westerlo. Bij een nieuwe overwinning zouden de Rouches een zeer goede zaak doen in de strijd om de playdowns te vermijden.

Bovendien zou Ivan Leko voor de laatste wedstrijden van de reguliere competitie geholpen worden door de terugkeer van een basisspeler. Volgens onze collega's van La Dernière Heure is Nathan Ngoy, die tijdens de winterstage geblesseerd raakte aan zijn hamstring, zeer dicht bij zijn terugkeer.

Nathan Ngoy binnenkort terug bij Standard, Doumbia's blessure wordt opnieuw geëvalueerd

Het andere goede nieuws voor Leko betreft Souleyman Doumbia. De voormalige speler van Angers, die geblesseerd uitviel tegen OH Leuven, lijkt er niets ernstigs aan te hebben over gehouden. Zijn situatie zal de komende dagen opnieuw worden geëvalueerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties