Voormalige jeugdspeler van Anderlecht wekt interesse op van verschillende clubs na door te breken in tweede afdeling

Voormalige jeugdspeler van Anderlecht wekt interesse op van verschillende clubs na door te breken in tweede afdeling
Foto: © photonews

Victor Swinnen ging door vele jeugdopleidingen voordat hij doorbrak bij Eendracht Aalst en dit seizoen in 2de nationale bij Houtvenne. De voormalige jeugdspeler van Anderlecht geniet nu interesse van verschillende clubs.

Victor Swinnen (22 jaar oud), geboren in Lasne, begon zijn opleiding bij Tubize voordat hij naar Sporting Charleroi ging, waar hij speelde tot de U18. Na een korte terugkeer naar Tubize, ging Swinnen naar de jeugd van Anderlecht, en vervolgens naar Union Saint-Gilloise, bij de U23.

Uiteindelijk, in juli 2022, tekende de jonge doelman bij Eendracht Aalst, waar hij zijn kans kreeg in het eerste elftal.

Dit seizoen speelt Victor Swinnen bij KFC Houtvenne en zijn prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Volgens onze informatie heeft Swinnen nu de interesse gewekt van verschillende clubs uit 1A, de Challenger Pro League en zelfs buitenlandse ploegen.

De doelman van Houtvenne, die dit seizoen al 8 clean sheets heeft verzameld, staat namelijk ook op de lijst van clubs onderaan de Eredivisie en ploegen uit de Ligue 2. Het belooft een interessante zomer te worden voor de voormalige jeugdspeler van Anderlecht en Union SG.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties