Caluwé betaalt gelag bij Zulte Waregem, maar clubwatcher haalt stevig uit over Vormer

Caluwé betaalt gelag bij Zulte Waregem, maar clubwatcher haalt stevig uit over Vormer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Amper acht maanden hield Tom Caluwé het vol bij Zulte Waregem. De sportief manager werd deze week de laan uitgestuurd.

Niet trainer Vincent Euvrard, maar wel sportieve baas Tom Caluwé wordt bij Zulte Waregem het slachtoffer van de sportieve malaise waarin de club zich bevindt. Geen goede match klinkt het, maar de spelersgroep staat wel nog volledig achter de trainer.

Bij de supporters was het vreemd opkijken van de beslissing die Essevee nam, want Euvrard werd al meer dan eens op de korrel genomen na de slechte prestaties van de afgelopen maanden. De spelers bleven daarbij vaak wel buiten schot.

Tjorven Messiaen, clubwatcher van Zulte Waregem bij de Krant van West-Vlaanderen, vindt dat de club ook de hand in eigen boezem moet steken. Hij vindt dat de keuze om koste wat het kost Ruud Vormer aan boord te houden niet de goede beslissing was.

Ruud Vormer is geen Jelle Vossen

De Nederlander kan zich dit seizoen volgens hem allesbehalve doorzetten. “Hier en daar wordt zelfs getwijfeld aan zijn professionaliteit. De Nederlander mag publicitair dan wel een extra troef zijn en zijn rol spelen in de kleedkamer, als je een speler op zijn retour hebt die niet meer voor de volle honderd procent voor zijn sport leeft, dan blijft zijn sportieve impact beperkt”, klinkt het nogal straf.

Messiaen maakt dan ook de vergelijking met een andere ouderdomsdeken binnen de club. “In dat opzicht is Vormer geen Jelle Vossen, die zich wel nog steeds op en top verzorgt”, voegt hij er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties