VAR krijgt er opnieuw flink van langs in de Brugse derby

Cercle Brugge en Club Brugge zijn op paasmaandag aan een pittige derby begonnen. Kevin Denkey bracht de thuisploeg op voorsprong, maar op slag van rusten was er de gelijkmaker van blauw-zwart. Die werd door de VAR echter afgekeurd.

De wedstrijd tussen Cercle Brugge en Club Brugge leek af te stevenen op een 1-0 voorsprong bij de rust, tot blauw-zwart op slag van rusten alsnog de 1-1 maakte. Het feestje ging uiteindelijk op aangeven van de VAR niet door.

Nusa legde de 1-1 binnen, maar voorafgaand aan de fase stond Thiago in offside volgens de VAR. De spits vertrok net te vroeg en stond met zijn knie buitenspel.

Thiago buitenspel, X ontploft

Het regende dan ook meteen reacties op die beslissing op X. Heel de arbitrage van de eerste helft kreeg er flink van langs, al waren er ook mensen die een andere mening toegedaan waren. Het leverde in ieder geval een pittige discussie op.