Verrassende toptransfer in de maak? 'Internazionale klopt aan bij ... Charleroi'

Verrassende toptransfer in de maak? 'Internazionale klopt aan bij ... Charleroi'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi is veroordeeld tot het spelen van de play-downs na een zware nederlaag tegen KAA Gent op de slotspeeldag van de reguliere competitie. Ondertussen vertrok coach Felice Mazzu er en werd hij vervangen door Rik De Mil. Nu is er bijzonder nieuws uit het Zwarte Land.

Op de eerste speeldag van de play-downs kon Charleroi een gelijkspel afdwingen tegen RWDM, al kon het ook helemaal anders lopen dankzij onder meer een gemiste strafschop van Biron van de Brusselaars. Maar de Zebra's deden zo wel al bij al een goede zaak in de strijd om het behoud.

De redding is het voornaamste bij de Zebra's en daar zal het de komende vijf weken dan ook om draaien. Daarna moet er een zo sterk mogelijke kern worden samengesteld, zodat volgend seizoen de play-downs kunnen worden vermeden.

Een speler die ze dit seizoen misschien wel hadden kunnen gebruiken is Jackson Tchatchoua. DIe wordt dit seizoen door de Carolo's uitgeleend aan het Italiaanse Hellas Verona. En daar zijn ze heel tevreden over hem.

Interesse van Inter voor Jackson Tchatchoua

Meer zelfs: de 22-jarige speler die de hele rechterflank voor zijn rekening kan nemen, maakt er de nodige indruk voor het Italiaanse team. En dat lokt dan weer interesse van een aantal andere topploegen uit Italië, zo blijkt.

Zo zou de Italiaanse topclub Internazionale ondertussen zijn interesse kenbaar hebben gemaakt in Jackson Tchatchoua. Zij zouden volgens diverse Italiaanse media de 22-jarige speler graag willen toevoegen aan de kern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties