Altijd vraagtekens, maar 'de Caje' spreekt klare taal over recordman Brandon Mechele

Altijd vraagtekens, maar 'de Caje' spreekt klare taal over recordman Brandon Mechele

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zondag aan een punt tegen Cercle genoeg voor de landstitel. Voor Hans Vanaken en Brandon Mechele kan het een nieuwe mijlpaal worden.

Met een gelijkspel tegen Cercle Brugge heeft blauwzwart zondag de landstitel te pakken. Voor Hans Vanaken en Brandon Mechele zou het maar liefst de zesde worden in loondienst bij Club Brugge. Een ongelofelijke mijlpaal voor de twee.

Zeker voor Brandon Mechele, die te pas en te onpas in vraag wordt gesteld. Dat hij een illuster rijtje coryfeeën achter zich laat, de zogenaamde club van vijf, is wel heel erg straf te noemen.

Raoul Lambert, Birger Jensen, Franky Van Elst, Dany Verlinden, Fons Bastijns, Ruud Vormer en Georges Leekens haalden tot nu toe vijf landstitels met Club Brugge, Mechele en Vanaken kunnen hen dit weekend voorbijsteken.

Jan Ceulemans vindt de houding tegenover Mechele eigenlijk niet gepast. “Er zijn altijd vraagtekens geweest bij hem, maar als je jarenlang een vaste waarde bent binnen Club... Er zijn er heel veel gepasseerd, terwijl Mechele er altijd is blijven instaan”, zegt ‘de Caje’ aan Het Laatste Nieuws.

“Dat wil zeggen dat hij dusdanig geëvolueerd is naar een speler op wie Club Brugge altijd kan bouwen. Als trainer kan je altijd op hem rekenen. Vandaar dat hij voor mij ook in dat rijtje thuishoort.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties