Standard overweegt een Franse belofte met fantastische statistieken om zijn aanval te versterken!

Standard overweegt een Franse belofte met fantastische statistieken om zijn aanval te versterken!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met zeer beperkte financiële middelen probeert Standard zijn selectie een beetje te versterken voor het komende seizoen.

Zonder wapens beginnen aan het nieuwe seizoen

Terwijl Standard Luik een groot deel van zijn kern heeft verloren voor de herstart van de trainingen, probeert stamnummer 16 zo goed als mogelijk extra spelers toe te voegen aan zijn A-kern.

In de aanvallende linie zijn Wilfried Kanga en Kelvin Yeboah, die vorig seizoen een goed duo vormden, voorlopig niet vervangen.

Ivan Leko is deze week met een zeer beperkte groep, voornamelijk bestaande uit jonge spelers, aan de trainingen begonnen. Er is dus dringend nood aan vers bloed.

Een 18-jarige Franse jonge spits binnenkort bij Standard?

Volgens informatie van Foot Mercato zou Standard mikken op een 18-jarige Franse aanvaller, spelend in de U19-kern van URSL Dunkerque: Bilal Traoré.

Voormalig groot talent van RC Lens, Bilal Traoré heeft 15 doelpunten en 14 assists in... 21 wedstrijden met het U19-team van Dunkerque dit seizoen. Het meest interessante is voor Standard dat zijn contract op 30 juli afloopt. Zo kunnen de Luikenaars hem transfervrij binnenhalen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties