Leekens wil Rode Duivels geen vrijgeleide geven: "Maar we zullen perfectie moeten benaderen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Leekens wil Rode Duivels geen vrijgeleide geven: "Maar we zullen perfectie moeten benaderen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Georges Leekens mag de Rode Duivels uitwuiven op hun reis naar Brazilië. Al is de voormalige bondscoach niet van plan om Tunesië te laten verorberen door onze nationale ploeg. "Al zullen we wel de perfectie moeten benaderen."

Georges Leekens beseft als geen ander dat Tunesië voor een quasi onmogelijke opdracht staat tegen België. Marc Wilmots zal dan wel enkele reservespelers de wei op sturen, maar dan nog beschikken de Rode Duivels over een pak meer kwaliteit dan hun Noord-Afrikaanse collega's.

"We willen vooral vermijden dat België haar kwaliteiten kan tonen", aldus onze landgenoot op Sporza. "Al zullen we daarvoor bijna de perfectie moeten benaderen. De Rode Duivels hebben nu eenmaal een pak meer kwaliteit dan ons. Sommigen rijden nu eenmaal met een Mercedes of een Ferrari, terwijl anderen het met een Ford moeten doen."

Sommigen rijden met Mercedes of Ferrari, terwijl anderen het met een Ford moeten doen

Leekens is dan ook op zijn hoede voor zijn voormalig team. "België heeft in elke linie spelers van topniveau", besluit de voormalige coach van onder meer KV Kortrijk en Club Brugge. "Die groep speelt al een viertal jaar samen, hé. En dan zijn er nog enkele nieuwkomers zoals Adnan Januzaj. En die jongen is ook al enorm getalenteerd!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties