Reactie Mirallas gul ondanks mindere spel: "Ik geef ons een acht"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Mirallas gul ondanks mindere spel: "Ik geef ons een acht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas speelde nog eens in de punt tegen Zuid-Korea. Het is een positie die hij vooral vroeger speelde. De flankspeler voelde er zich echter in zijn sas. Achteraf was hij erg tevreden over de partij én de volledige groepsfase.

Sander De Graeve in São Paulo

"Ik was niet echt verrast. De coach had me al gezegd dat ik zou spelen, maar nog niet op welke positie. Vandaag zag ik dat ik in de punt stond" Een grote aanpassing was het niet volgens Mirallas. "Ik heb goed gespeeld, vooral in de eerste helft. Ik kreeg veel ballen en voelde me op mijn gemak."

Na de rust was het andere koek. "Die rode kaart veranderde alles. Het was echt een uitdaging om met tien te spelen. We hebben het er goed vanaf gebracht. Het klopt dat iedereen heel erg veel gelopen heeft, maar we hebben nu vier dagen om te recupereren."

Daarna wacht Team USA. "Het is niet de ploeg die we verwacht hadden, maar ze hebben kwaliteiten. In één match is alles mogelijk, op papier zijn we favoriet, maar we moeten opletten. We spelen ook in Salvador, hé. Daar kan het heel erg warm worden."

Mirallas geeft het team goeie punten voor de groepsfase ondanks het mindere spel. "Ik geef ons een acht. We haalden negen op negen en werden groepswinnaar. Er zijn maar vier ploegen die het maximum van de punten hebben. We weten wel dat er nog wat zaken kunnen verbeteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties