kvmKV Mechelen
antAntwerp
Datum: 30/09/2006 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Achter de Kazerne
De topper KV Mechelen - Antwerp
Bart Hermans
| 0 reacties
De topper KV Mechelen - Antwerp
Foto: © SC

KV Mechelen ontvangt zaterdagavond Antwerp voor een echte topper. Het nummer drie in het klassement komt op bezoek bij het nummer twee. Antwerp kon vorige speeldag nog met 5-1 uitpakken tegen Tienen. Daartegen staat dat ‘The Great Old’ dit seizoen nog niet heeft kunnen winnen buitenshuis. Op Waasland en Dessel speelden ze gelijk en tegen Oostende werd er zelfs verloren. Malinwa  weet dit seizoen nog steeds niet hoe een nederlaag smaakt. Thuis behaalde de Maneblussers zeven op negen tegen Deinze, Dender en Eupen.
 
De ambitie voor Antwerp dit seizoen is duidelijk, ze willen promoveren naar eerste klasse. Met een mix van eigen talent en Engelse huurlingen onder leiding van een Engels trainersduo zijn ze alvast aardig van start gegaan. Vooral Frazier Campbell speelt zich de laatste weken in de kijker. KV Mechelen wilde dit seizoen vooral bouwen aan een ploeg en een zorgeloos seizoen doormaken. Na zes speeldagen staan ze echter op een tweede plaats en hoor je hier en daar al wat meer ambitie.
 
Voor de match van zaterdag kan Antwerp-coach Warren Joyce geen beroep doen op Gunther Verjans (Roodgeschorst). Fangzhuo Dong (kwalificatiewedstrijd Asiacup 11 oktober 2006 – Palestina–China) en Jonnie Evans (kwalificatieduel Euro 2008 - 07 oktober 2006  –  Denemarken–Noord-Ierland) zouden er wel bij zijn zaterdagavond. Bij KV Mechelen zijn Wesley Vanbelle,Kristof Goessens, Jeroen Mellemans, Steven De Pauw, René de Cooman, Yannick Dierick en Dries Merckx geblesseerd.
 
 
Vorig seizoen werd het 0-1 Achter de Kazerne. Op de Bosuil eindigde de wedstrijd op een 2-1 overwinning voor Antwerp.
 
Voor de selecties kan het artikel selecties raadplegen ==> hier

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK