gntKAA Gent
staStandard
Datum: 23/05/2013 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Europa League Play-offs - Finale (H)
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Arzo vervangt Nahayo bij AA Gent in laatste match in Ottenstadion
Arzo vervangt Nahayo bij AA Gent in laatste match in Ottenstadion
Foto: © SC

Vanavond staan AA Gent en Standard tegenover elkaar in de laatste wedstrijd in het Ottenstadion. Arzo en Soumahoro vervangen bij de thuiploeg Nayaho en Brüls. Wie neemt de beste uitgangspositie voor zondag? Volg het hier live mee ...

De nummer 12 van de reguliere competitie ontvangt vanavond de nummer 6 met als inzet een Europees ticket. Beide teams hebben dus behoorlijke play-offs achter de rug. Zeker Gent ging verbazend vlot door play-off II. In de groepsfase verloor het niet en in de eindstrijd met OHL werd het twee keer 4-1.

Een bijzondere wedstrijd wordt het zeker voor de fans, want zij moeten afscheid nemen van hun geliefde stadion. Den Ot wordt volgend seizoen vervangen door het Arteveldestadion. De laatste wedstrijd in het oude stadion kan wel een grote stap richting Europees voetbal in het nieuwe betekenen.

Trainer Fernandez kan over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken en kiest dan ook alvast voor zijn winnende selectie van tegen Leuven. Dezelfde 18 van toen zitten ook nu in de kern.

De selectie van AA Gent:  Boeckx, Padt, Cendros, Zukanovic, Arzo, Rafinha, Nahayo, Maréval, Neto, Hubert, Van Der Bruggen, Lepoint, Brüls, Soumahoro, Kagé, Lopez, Coulibaly, Mboyo.

Standard begon enorm sterk aan play-off I en had zelfs even uitzicht op de titel. Het zakte daarna wat terug en viel uiteindelijk zelfs nog terug naar de vierde plaats op een behoorlijke afstand van de top-3.

De selectie van Standard: Kawashima, Moris, Ciman, Kanu, Cissé, Nego, Diabaté, Van Damme, Arslanagic, Vainqueur, Buyens, Koc, Bulot, Mpoku, Ono, Ezekiel, Tucudean, Batshuayi, Nagai, Reza.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. AA Gent is favoriet. Een gokje van 60 euro op de Buffalo’s levert 132 euro op. Een gokje op Standard kan dan weer 180  euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 204 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws