Datum: 26/05/2013 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Europa League Play-offs - Finale (T)
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Van Damme en Cissé niet speelklaar, Bulot start
Van Damme en Cissé niet speelklaar, Bulot start
Foto: © SC

Standard probeert op Sclessin een 1-0 achterstand uit de heenwedstrijd goed te maken. Het moet dat doen zonder Van Damme en Cissé, beiden geblesseerd. Bulot is dan weer wel terug topfit. Bij Gent krijgt Van Der Bruggen zijn kans. Wie pakt het Europees ticket? Volg het hier live ...

De nummer 12 van de reguliere competitie won donderdag met het kleinste verschil tegen de nummer 6. Zo heeft Gent voorlopig de beste papieren om zich te plaatsen voor Europees voetbal. Standard zal moeten komen en als Gent een doelpunt weet te maken, moeten de Rouches er al drie scoren.

Standard verzuimde donderdag namelijk de kansen af te werken tijdens de laatste wedstrijd ooit in het Ottenstadion. Enkele dotten van kansen gingen verloren en zo scoorden de Luikenaars geen belangrijk uitdoelpunt.

Het is nog onduidelijk wie er allemaal speelklaar zal zijn bij Standard. Cissé en Van Damme leken onbeschikbaar, maar later waren de berichten positiever. Anderzijds sukkelde Vainqueur met de adductoren, dus is het niet zeker of hij kan spelen. Koç is out met een handblessure, Ciman zit normaal gezien niet in de kern. Bulot zou dan weer topfit zijn, nadat hij donderdag rust kreeg.

De selectie van Standard: Kawashima, Moris, Kanu, Cissé, Nego, Diabaté, Van Damme, Arslanagic, Vainqueur, Buyens, Bulot, Mpoku, Ono, Ezekiel, Tucudean, Batshuayi, Nagai, Reza.

Bij AA Gent is er vertrouwen. Het kon met opgeheven hoofd het eigen stadion een mooi vaarwel bezorgen en kan nu op zoek naar Europees voetbal in het nieuwe Arteveldestadion. Als Mboyo nog eens doel weet te treffen, legt de club sowieso de druk bij de thuisploeg. 

De selectie van AA Gent:  Boeckx, Padt, Cendros, Zukanovic, Arzo, Rafinha, Nahayo, Maréval, Neto, Hubert, Van Der Bruggen, Lepoint, Brüls, Soumahoro, Kagé, Lopez, Coulibaly, Mboyo.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Standard is favoriet. Een gokje van 60 euro op de Rouches levert 108 euro op. Een gokje op AA Gent kan dan weer 240  euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 204 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws