Datum: 28/10/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Guldensporenstadion
Live Been brengt Kumordzi en Tshimanga tegen Kortrijk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Been brengt Kumordzi en Tshimanga tegen Kortrijk
Foto: © SC

Met Kortrijk - Genk staat vanmiddag een aantrekkelijke affiche op het programma. Genk verloor dit seizoen nog niet. Kan Hein Vanhaezebrouck de ongeslagen reeks van zijn ex-club stopzetten?

Reken maar dat de coach van Kortrijk erop gebrand is zijn voormalige werkgever de eerste nederlaag van het seizoen aan te smeren. Hoewel Kortrijk slechts één punt minder telt dan de Limburgers, houdt Vanhaezebrouck de druk vakkundig weg. Hij noemde Genk titelkandidaat nummer één in aanloop naar deze wedstrijd.

Bij Genk zit de sfeer helemaal goed, de club is op alle fronten nog ongeslagen en kan mits winst een uitstekende zaak doen in het klassement, zeker nu Anderlecht zaterdagavond verloor. Het vertrouwen bij de troepen van Mario Been is groot na de zege tegen Sporting Lissabon en zo ook het geloof in winst. "Het wordt een leuke wedstrijd, ik kan niet wachten", liet de Nederlandse coach op de persconferentie noteren.

Met Kristof Van Hout en Steeven Joseph-Monrose lopen er straks twee spelers bij Genk die hun ex-ploegmaats in de ogen kijken. Bij Genk lopen De Ceulaer, Simaeys, Hyland en Kennedy er straks niet bij.

Vanhaezbrouck kan geen beroep doen op de geblesseerden Ragolle en Matton, Carevic en Dupuis zijn onzeker want zij waren deze week ziek. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Kortrijk  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op RC Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Kortrijk  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van RC Genk strijkt u 265 euro op.

Meer nieuws