Datum: 31/10/2014 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Regenboogstadion
Zulte Waregem - Racing Genk: nieuwe stap in operatie redding of nieuwe stap naar boven?
Zulte Waregem - Racing Genk: nieuwe stap in operatie redding of nieuwe stap naar boven?
Foto: © Photonews

Het midweekvoetbal is bezwaarlijk achter de rug, of daar staat de nieuwe speeldag al voor de deur. Openen doen we met Zulte Waregem tegen Racing Genk: wie doet de beste zaak op de eerste match van het weekend?

Voor beide teams staat een en ander op het spel. Zulte Waregem heeft na het punt in Mechelen en met de drie punten van Standard op komst plots terug voeling met de ploegen voor zich. Als het thuis zou kunnen winnen van Racing Genk, dan komt het (voorlopig) weg van de onderste plaatsen.

Dat moet het zonder Mo Messoudi doen, hij traint nog individueel na een probleem met de hamstrings. Ook Steve Colpaert (kuitbeen) is er nog niet bij, hij wordt na het interlandreces terug verwacht. Jérémy Labor traint voor onbepaalde duur mee met de B-kern, Mendy staat vermoedelijk terug naast D'Haene centraal achterin. Bongonda is na een voetblessure terug klaar voor de strijd.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Cissako, Verboom, Ferreira, Skulason, Jorgensen, Plet, Troisi, Sylla, Trajkovski, N'Diaye, Overtoom, Hazard, Mendy, Bruzzese, D'Haene, Bongonda, Bostyn, Aneke en Paye.

Racing Genk won dan wel met dank aan onder andere een spookdoelpunt van Lierse, het pakte wel een erg knappe 9 op 9 en staat terug in de top-6. Het verloor bovendien dit seizoen nog maar een enkele keer en heeft met 12 tegendoelpunten ook de beste defensie van het land.

Bij de Limburgers loopt de ziekenboeg bovendien leeg: enkel Hamalainen en Kumordzi zijn nog lange tijd out, verder kan McLeish op iedereen rekenen voor de strijd aan de Gaverbeek.

Selectie Racing Genk: Bizot, Kara, Hyland, Mboyo, Gorius, Anele, Buffel, Cissé, Tshimanga, Köteles, Kabasele, Jackers, Schrijvers, Gerkens, Walsh, Castagne, Zarandia, Kagé, Cavric en Milinkovic.

Zegt u het maar: wie gaat er winnen?

Verrassend misschien: Zulte Waregem blijft favoriet in eigen huis om deze match te winnen. Een inzet op Essevee levert u 153 euro op, als u daarvoor uw gratis bonus van 60 euro gebruikt. Die krijgt u van ons als u via ons inschrijft. Een uitzege levert iets meer op (156 euro), een gelijkspelletje is baas: 204 euro.

Meer nieuws