moeMoeskroen
kvoKV Oostende
1-0
1-1
2-1
2-2
68' Gohi Bi Cyriac (pen)
Datum: 26/09/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Le Canonnier
De Oostendse trein doet station Moeskroen aan

Oostende blijft sowieso leider na vanavond

De Oostendse trein doet station Moeskroen aan
Foto: © Photonews

KV Oostende heeft zijn eerste echte klap gekregen door woensdag in de Beker te verliezen. Maar één troost hebben ze alvast: ongeacht het resultaat vanavond in Moeskroen blijven ze aan de leiding staan.

Met negentien punten kan niemand hen zelfs inhalen. Zulte Waregem naderde gisteren tot op twee punten, maar Oostende kan die kloof vanavond weer groter maken. En Yves Vanderhaeghe blijft ook de goden aan zijn kant hebben, want opnieuw kan hij op iedereen beroep doen.

Niemand geschorst, niemand geblesseerd, zelfs geen geel gevaar... En dus komt het basiselftal van de voorbije weken aan de aftrap, met Vandendriessche dus op het middenveld en Jaali op de bank. Ook Musona is al een tijdje zijn basisstek kwijt aan Akpala.

Een trip naar Henegouwen is trouwens geen evidentie, want Moeskroen pakte 6 op 6 en voetbalt op een wolkje. Het wordt dus uitkijken voor Oostende.

Oostende op weg naar 22 op 27?

Oostende is zelfs op verplaatsing bij Moeskroen de favoriet. Een gokje van 60 euro brengt u 132 euro op. Zet u diezelfde 60 euro in op Moeskroen, krijgt u al 192 euro. Haal via deze link uw welkomsbonus van 60 euro op.

Meer nieuws