cluClub Brugge
kvoKV Oostende
Hans Vanaken (pen) 21'
2-0
3-0
Datum: 30/10/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Jan Breydel
Tijd voor een revival: Club Brugge - zonder Letica in doel - en KV Oostende moeten zich herpakken
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Club Brugge - KV Oostende hier LIVE vanaf 20u30

Tijd voor een revival: Club Brugge - zonder Letica in doel - en KV Oostende moeten zich herpakken
Foto: © Photonews

Club Brugge en KV Oostende kunnen niet lang blijven stilstaan bij hun puntje van zaterdag, want dinsdag is het Jan Breydelstadion alweer het toneel voor een onderlinge ontmoeting op speeldag 13. Wie zal het halen? Volg het hier LIVE vanaf 20u30!

De midweekspeeldag is een kans voor beide ploegen om hun vorm van het seizoensbegin terug te vinden. Oostende kon zelfs tegen een doodziek Lokeren niet overtuigen en blijft achter met 2 op 12, Club Brugge zit inclusief de Europese matchen aan 3 op 15. Kort en simpel: dat is te weinig.

De scheidsrechter van dienst is Erik Lambrechts.

Selectienieuws

Na het nieuwe puntenverlies in Sint-Truiden moest Leko het dan toch toegeven: Club zit opnieuw met een doelmannenprobleem. Letica zal vanavond zeker niet spelen (door blessure), Horvath is zijn verwachte vervanger. Verdedigers Denswil en Mitrovic zijn wel terug fit, aanvallers Danjuma en Dennis nog niet.

Bij Oostende werden alle schorsingen volledig uitgezeten, de ziekenboeg wordt wel nog goed gevuld door Jonckheere, Ndenbe, Marquet, Bjelica en D'Haese. Lombaerts zal in de tribune zitten.

Meer nieuws