Datum: 05/10/2019 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Kehrweg Stadion
KV Mechelen wil na pandoering tegen Club Brugge mét aanvoerder Kaya opnieuw uitpakken met sterk antwoord

Volg Eupen - KV Mechelen om 18u LIVE op VOETBALKRANT.COM!

KV Mechelen wil na pandoering tegen Club Brugge mét aanvoerder Kaya opnieuw uitpakken met sterk antwoord
Foto: © photonews

Bij KV Mechelen zullen ze blij zijn dat ze opnieuw kunnen rekenen op Onur Kaya. De aanvoerder miste de thuismatch tegen Club, maar is er in Eupen wel weer bij. Tegen blauw-zwart draaide het uit op een zware nederlaag, maar na eerdere ruime nederlagen reageerde KV steeds sterk.

Uitkijken of dat scenario zich deze keer herhaalt. Tegenstander Eupen zal daar ook nog wel één en ander over te zeggen hebben. Met dank aan Milicevic behaalden de Oostkantonners net hun eerste zege van het seizoen bij concurrent Cercle Brugge. Een enorme opsteker voor Eupen, dat nu van dat nieuwe momentum maximaal gebruik zal willen maken. Het kan de punten immers nog altijd goed gebruiken.

Ondanks de 0-5 die KV Mechelen in eigen huis te verwerken kreeg, viel op hoe positief de supporters bleven. De Manenblussers staan dan ook nog altijd mooi in de subtop. Eerder in het seizoen verloren ze al tweemaal met drie goals verschil: in de Supercup tegen Genk en in Gent. Hun antwoord was respectievelijk een vlotte uitzege bij Zulte Waregem en het maken van drie wereldgoals op het veld van Kortrijk.

Schorsing van Schoofs gaat in

Gezien de resultaten van de vorige speeldag, zal het aan de Kehrweg interessant worden om te zien met welke mentale ingesteldheid beide teams het veld betreden. Bij Eupen is er de terugkeer van Bautista. Marreh is wel nog altijd geblesseerd en Amat is geschorst. KV Mechelen moet het nog altijd stellen zonder De Bie, Engvall en Lemoine. Schoofs zit zijn eerste van twee schorsingsdagen uit.

Kan jij de uitslag van Eupen - KV Mechelen voorspellen? Dan zit er zeker een mooie prijs in via BETFIRST!

Meer nieuws