ohlOH Leuven
andAnderlecht
Thomas Henry (pen) 87'
1-0
Datum: 10/01/2021 18:15
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: King Power at Den Dreef
Anderlecht - zonder Vlap - kan schitterende zaak doen bij winst in Leuven: "Maar wij gaan ons ook niet ingraven"

Volg OHL-Anderlecht hier vanaf 18u15

Anderlecht - zonder Vlap - kan schitterende zaak doen bij winst in Leuven: "Maar wij gaan ons ook niet ingraven"
Foto: © photonews

OH Leuven ontvangt vanavond Anderlecht. Door het verlies van Charleroi en Genk kunnen beide ploegen een goeie zaak doen.

Bij Anderlecht geen Michel Vlap in de selectie. Ook Bogdan Mykhaylichenko ontbreekt. Wie achter de spitsen gaat spelen is nog niet duidelijk. Vincent Kompany heeft verschillende opties, maar de meest logische zou zijn dat Ait El Hadj die positie op zich neemt. Ook Antoine Colassin kan daar spelen. Voor de rest hoeven er amper wijzigingen verwacht te worden. 

Oud-Heverlee Leuven gaf nog geen wedstrijdselectie vrij. Maar er zijn geen problemen binnen de kern van Marc Brys. De Leuvenaars zullen waarschijnlijk weer op hun tegenaanval en stilstaande fases teren. Iets waar Kompany al beducht voor was.

"Anderlecht zal zich zeker niet ingraven. Wij gaan dat uiteraard ook niet doen. We zullen met open vizier strijden, zonder naïef te zijn natuurlijk. Het wordt opletten geblazen voor Nmecha, maar ook voor de snel opkomende backs. Talent zit er meer dan genoeg bij Anderlecht. Dat talent moet nu bevestigen. Hopelijk gebeurt dat niet tegen ons", aldus Marc Brys.

Anderlecht is favoriet aan den Dreef. Een gokje op OHL kan u al bijna vijf keer uw inzet opleveren. Of nog andere sidebets? Neem hier gauw een kijkje.

Meer nieuws