lokSporting Lokeren
berBergen
Datum: 21/04/2012 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Daknam
Live Bergen kan stap zetten richting groepswinst
Tomas Taecke
| 0 reacties
Bergen kan stap zetten richting groepswinst
Foto: © SC

RAEC Mons kan vanavond op Daknam een grote stap zetten richting de kruisfinale van PO2. Tegenstander Lokeren heeft niets meer te winnen, maar kan de thuisaanhang na een fantastische terugronde nog eens verwennen.

Bergen is nog steeds ongeslagen onder Enzo Scifo en hoopt ook vanavond een verlengstuk aan de prima reeks te breien. De Henegouwers gaan aan kop in groep B van PO2 en zijn in geval van een driepunter dicht bij de eindzege in die groep. Lokeren heeft zoals u weet niets te winnen of te verliezen, maar wil de uitstekende thuisreputatie nog maar eens alle eer aan doen.

Peter Maes kan daarvoor geen beroep doen op de geblesseerde Tiko en Persoons. Taravel en De Pauw zijn geschorst. Bij Bergen kunnen M'Bow, Dia en Chueca wegens blessure niet in actie komen. 

De partij wordt afgetrapt om 20 uur en is LIVE op onze website te volgen.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Lokeren is favoriet. Een gokje bij BWIN op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lokeren met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 191 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen wint u 380 euro

Meer nieuws