mosCSKA Moskou
reaReal Madrid
Datum: 21/02/2012 18:00
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Luzhniki
Real Madrid in ijskoud Moskou op zoek naar goed resultaat
Fabian Morren
| 0 reacties
Real Madrid in ijskoud Moskou op zoek naar goed resultaat
Foto: © SC

Vanavond krijgt CSKA Moskou hoog bezoek. De leider uit de Primera Division, Real Madrid, probeert een goede uitgangspositie te verwerven voor de terugwedstrijd. De inzet is een plek in de kwartfinale van de Champions League.

Warm zullen de spelers van Real het vanavond alvast niet hebben. Bij temperaturen van min tien graden moeten de Spanjaarden aan de bak. “We konden ons niet aan deze omstandigheden voorbereiden”, zegt coach José Mourinho. “Spelen op een kunstgrasveld bij min tien graden is nieuw voor ons. Ons doel straks is om een positief resultaat te behalen: een gelijkspel of een overwinning.”

CSKA Moskou heeft geen wedstrijd met inzet meer gespeeld sinds 7 december. Toen won het Russische team met 2-1 in de Champions League tegen Inter Milaan. “In theorie komt de wedstrijd meer gelegen voor Real, want zij zitten in het midden van hun seizoen en spelen regelmatig matchen. Bovendien behalen ze goede resultaten”, zegt CSKA-coach Leonid Slutski.

Dat Slutski de druk bij Real legt, is uiteraard niet onlogisch. De Koninklijke is ongenaakbaar en lijkt dit seizoen enkel afgestopt te kunnen worden door Real Madrid. Voor de mensen die Real aan het werk willen zien, opgelet: de wedstrijd start al om 18 uur.

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Real Madrid is favoriet. Een gokje bij BWIN op CSKA Moskou daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE  een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Real Madrid met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 135 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van CSKA wint u 850 euro.

Meer nieuws