cheChelsea
benSL Benfica
Frank Lampard (pen) 20'
1-0
Frank Lampard (pen) 21'
2-0
2-1
3-1
Datum: 04/04/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Kwart Finales (T)
Stadion: Stamford Bridge
Wat kunnen Witsel en co op Stamford Bridge?
Wat kunnen Witsel en co op Stamford Bridge?
Foto: © SC

Witsel en Benfica moeten vanavond een 1-0 uit de heenmatch proberen ophalen uit de heenmatch. Chelsea speelt in eigen land niet meer mee voor de prijzen en dit moet dus de match worden die hun seizoen grotendeels goed maakt.

Chelsea is nog steeds aan het strijden om volgend seizoen rechtstreeks geplaatst te zijn voor de volgende editie van de Champions League. Een teleurstellend seizoen dus voor The Blues. Een halve finale zou dus veel goedmaken. Er mag dus een bijzonder gemotiveerd Chelsea aan de aftrap verwacht worden.

Maar ook op de andere helft zal een gedreven ploeg staan. Met het kleine verschil hebben die van Benfica nog steeds hoop op een stunt op Stamford Bridge. Daarvoor zullen de Portugezen wel hun kansen moeten afmaken, wat ze vorige keer nalieten.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Chelsea is favoriet. Een gokje bij BWIN op Benfica daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Chelsea met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 160 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Benfica wint u 520 euro.

Meer nieuws