bayBayern München
FC Zürich
Datum: 17/08/2011 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Vierde voorronde (Heen)
Stadion: Allianz Arena
Wipt FC Zürich Bayern München uit Champions League?
Melissa Maes
| 0 reacties
Wipt FC Zürich Bayern München uit Champions League?
Foto: © SC

In de Bundesliga loopt het niet van een leien dakje voor Bayern München, maar wat kan het tonen in de Champions League? Woensdagavond moet de Duitse club aan de bak tegen FC Zürich.

Favoriet Bayern München neemt het woensdag in eigen huis op tegen FC Zürich. De Duitse en Zwitserse club zitten in de competitieroute, dus is het tweeluik de eerste en direct ook de laatste manier om de Champions League te bereiken.

Beide clubs ontmoeten elkaar voor het eerst in de Europese topcompetitie. Thomas Müller spreekt klare taal. “Als we niet voorbij Zürich geraken, dan verdienen we het niet om in de Champions League te spelen. Maar de finale bereiken zou toch een droom zijn die uitkomt.”

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Bayern München is favoriet. Een gokje op FC Zürich daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt FC Zürich de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 1875 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Bayern München wint u 177 euro.

Meer nieuws