udiUdinese
arsArsenal
Datum: 24/08/2011 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Vierde voorronde (Terug)
Stadion: Stadio Friuli
Arsenal verdedigt krappe voorsprong tegen Udinese
Maarten Verhoeven
| 0 reacties
Arsenal verdedigt krappe voorsprong tegen Udinese
Foto: © SC

Arsenal is nog lang niet zeker van deelname aan de Champions League. Het verdedigt vanavond een nipte 1-0 voorsprong op bezoek bij Udinese.

Arsenal haalde het in de heenwedstrijd dankzij een vroeg doelpunt van Theo Walcott. Udinese ging nog nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, vooral via aanvoerder Di Natale, maar kreeg niet wat het verdiende.

Bij Arsenal zal trainer Wenger toch op de bank plaats mogen nemen. De Fransman was vorige week geschorst tegen Udinese, maar gaf toch telefonisch instructies door aan de bank. Hij zou nog twee wedstrijden extra geschorst worden. Gisteren kreeg hij van de UEFA uitstel van straf.

De ploeg van Rode Duivel Thomas Vermaelen zal in ieder geval geen beroep kunnen doen op Samir Nasri. De Franse middenvelder verlaat Arsenal voor Manchester City. Een nieuwe aderlating voor Arsenal, na het eerder vertrek van Fabregas. Van Persie ontbrak in de heenmatch, maar is er nu wel opnieuw bij.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Udinese de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 382,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Arsenal wint u eveneens 382,5 euro.

Meer nieuws