Datum: 30/06/2016 21:00
Competitie: EK
Speeldag: Kwart Finales
Stadion: Stade du Vélodrome
Polen en Portugal trappen vanavond (in onze tabelhelft) de kwartfinales op gang
Redactie
| 0 reacties

Polen - Portugal

Polen en Portugal trappen vanavond (in onze tabelhelft) de kwartfinales op gang
Foto: © Photonews

Na enkele dagen zonder voetbal ontwaakt Frankrijk vandaag met het vooruitzicht dat er vanavond weer iets op het menu staat. Polen en Portugal trappen de kwartfinales op gang.

Met andere woorden: Cristiano Ronaldo is zijn haar al goed aan het leggen. De Portugese superster droomt er immers van om zijn land een absoluut delirium te bezorgen op het EK.

Portugal wipte in de achtste finales het Kroatië van Luka Modric en Ivan Perisic. De Zuid-Europeanen hadden het lastig tegen een fris voetballend Kroatië, maar in de verlengingen werd het verschil gemaakt.

Polen is dan weer één van die landen die niet de grootste voetbalnaam is, maar met Robert Lewandowski een absolute vedette in het elftal heeft rondlopen. Met andere woorden: opletten geblazen.

Leuk om te weten: de winnaar van de wedstrijd tussen Polen en Portugal neemt het in de halve finale op tegen België of Wales. De Rode Duivels zitten vanavond dus maar beter in de zetel om de wedstrijd te bestuderen.

Gaat CR7 zijn land naar de halve finales loodsen?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 141 euro op. Denk je eerder dat de Polen met de eer gaan lopen? Dan mag je maar liefst 225 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws