sloSlovakije
engEngeland
Datum: 20/06/2016 21:00
Competitie: EK
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade Geoffroy Guichard
Wales, Engeland, Rusland en Slowakije moeten allen nog vol aan de bak, Rode Duivels kunnen profiteren
Redactie
| 0 reacties

Het voetbalmenu van de dag op EURO 2016: Wales, Engeland, Rusland en Slowakije

Wales, Engeland, Rusland en Slowakije moeten allen nog vol aan de bak, Rode Duivels kunnen profiteren
Foto: © Photonews

We beginnen ook in groep B aan de laatste speeldag van de groepsfase op het EK. Alle vier de teams kunnen zich nog plaatsen, alle vier kunnen ze ook nog uit de top-2 vallen. En ook de Duivels kijken al met een argusoog mee.

De twee wedstrijden in groep B staan uiteraard tegelijkertijd gepland om geen toestanden tegen te komen zoals in het verleden met salonremises of zelfs de bewuste 1-0 ooit tussen Duitsland en Oostenrijk.

En dus wordt het voor alle teams misschien wel rekenen vanuit het stadion om te zien wat er in de andere match zou gebeuren. Alhoewel: Rusland moet sowieso winnen van Wales, anders is het voor hen einde verhaal.

En de Engelsen zijn in het slechtste geval bijna bij de beste derdes, maar ze willen natuurlijk wel de groepswinst pakken om zo in het makkelijker deel van de loting te raken - een kwartfinale tegen België lonkt.

21u00 Rusland - Wales

21u00 Slowakije - Engeland

Ook voor de Rode Duivels kan vanavond al een interessante dag worden. Stel je maar even voor dat Wales nog groepswinnaar wordt en onze tegenstander kan worden in de kwartfinale. Of Slowakije! En anderzijds: als Rusland niet wint en Slowakije verliest, dan is een nederlaag met 1 doelpunt tegen Zweden voor ons al genoeg om bij de beste derdes te zijn.

Meer nieuws