Datum: 03/11/2011 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Lotto Park
Live Anderlecht gaat voor 12 op 12
Anderlecht gaat voor 12 op 12
Foto: © SC

Anderlecht leeft met gezonde concentratie naar de wedstrijd tegen Sturm Graz toe. De selectie heeft zichzelf immers een doel gesteld: een foutloos parcours afleggen. Zetten ze vanavond een volgende stap? Volg het hier live...

Anderlecht had veertien dagen geleden niet de minste moeite met Sturm Graz en er wordt dan ook een nieuwe knalprestatie verwacht in het Constant Vanden Stock-stadion. De spelers zelf zijn echter op hun hoede en predikten voorzichtigheid. Ariël Jacobs heeft trouwens geen verrassingen in petto. Marecek staat dus opnieuw in de ploeg.

De coach van Sturm Graz sprak gisteren alvast strijdvaardige taal: "Wij zijn nog niet uitgeschakeld voor de eerste twee plaatsen en gaan er alles aan doen om te winnen."

Opstellingen:
Anderlecht: Proto, Wasilewski, Kouyate, Juhasz, Safari, Gillet, Marecek, Kljestan, Jovanovic, Canesin et Suarez
Sturm Graz: Cavlina, Feldhofer, Dudic, Ehrenreich, Weber, Hölzl, Bukva, Koch, Klem, Szabics et Kienast.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Anderlecht is torenhoog favoriet. Een gokje op Sturm Graz daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 189 euro bij een gok van 150 euro, Sturm Grza levert u 1725 euro op.

Meer nieuws