Datum: 30/11/2011 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Standard moet voorbij Hannover voor groepswinst
Fabian Morren
| 0 reacties
Standard moet voorbij Hannover voor groepswinst
Foto: © SC

Standard kan zich vanavond verzekeren van de tweede ronde in de Europa League. Het krijgt het Duitse Hannover over de vloer dat samen met de Rouches voor de eerste plaats vecht. Volg het duel hier live vanaf 21u05...

Standard kan zich verzekeren van de volgende ronde als het wint van Hannover of als het minstens even goed doet als Kopenhagen bij Poltava. De Rouches moeten het doen zonder kapitein Jelle Van Damme die geschorst is. Buyens zal waarschijnlijk zijn plaats innemen. Indien de Rouches de eerste plaats in de groep willen pakken, moeten ze uitgaan van winst tegen de Duitse club.

Vermoedelijke opstellingen:
Standard: Bolat, Goreux, Felipe, Kanu, Buyens, Pocognoli, Vainqueur, Seijas, Cyriac, Tchite, Bia
Hannover: Zieler, Cherundlo, Haggui, Pogtetz, Schulz, Schmiedebach, Pinto, Stindl, Pander, Schlaudraff, Abellaoue

UPDATE 20:12: Eigenlijk zijn er geen verrassingen in het elftal van trainer José Riga. Dat betekent dus de te verwachten ploeg. 

Wat denkt BWIN over deze match?

Standard is licht favoriet. Een gokje op Hannover daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Hannover de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 382.5 euro bij een gok van 150 euro, winst van Standard levert u 397.5 euro op.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier

Meer nieuws

Europa League