Datum: 25/08/2011 20:30
Competitie: Europa League
Speeldag: Vierde voorronde (Terug)
Stadion: Lotto Park
Live Geen Canesin, maar wel Suarez en Jovanovic
Geen Canesin, maar wel Suarez en Jovanovic
Foto: © SC

Anderlecht verdedigt vanavond een 2-1 voorsprong tegen Bursaspor in de laatste voorronde om de poules van de Europa League te bereiken. Normaal gezien moet dat voldoende zijn, maar de Turken hebben de handdoek nog niet geworpen. Volg de wedstrijd bij ons live...

Jacobs zorgt toch weer voor verrassingen in zijn basisopstelling waar geen plaats is voor de nog lichtgeblessseerde Canesin en Legear (niet in de kern en dus waarschijnlijk morgen weg). Gillet mag in die laatste zijn plaats opdraven. Suarez en Jovanovic spelen waarschijnlijk in steun van diepste spits De Sutter.

De Turkse coach zette na de heenwedstrijd drie van zijn spelers op de transferlijst. Om maar aan te tonen dat de ontgoocheling groot was. De Turkse coach sprak gisteren alvast oorlogstaal: "Op twee minuten kan een wedstrijd kantelen. En daar gaan we ook vanuit", aldus Saglam.

U kan de wedstrijd HIER fase per fase volgen...

Opstellingen:

Anderlecht: Proto, Odoi, Juhasz, Kouyaté, Safari, Kljestan, Biglia, Suarez, Jovanovic, Suarez, De Sutter

Bursaspor: Carson, Stepanov, Verderson, N'Diaye, Insua, Svensson, Batalla, Bangura, Bahadir, Özturk, Ari

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje op Bursaspor daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 222 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Bursaspor  wint u 862,50  euro.

Meer nieuws