litLitouwen
bosBosnië-Herzegovina
Datum: 15/10/2013 19:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 10
GROEP G: Tussen droom en daad ligt Litouwen
GROEP G: Tussen droom en daad ligt Litouwen
Foto: © SC

In groep G geven Bosnië-Herzegovina en Griekenland elkaar nog steeds geen duimbreed toe. Door het doelsaldo is het eerste land voorlopig op weg naar het WK, maar dan mag het geen misstap begaan.

Na negen wedstrijden hebben zowel Bosnië-Herzegovina als Griekenland 22 punten, waarmee ze de rest op mijlen laten. Beide landen zijn dus al een tijdje verzekerd van een plekje in de barragewedstrijden, maar rechtstreekse plaatsing is voor beiden het doel. 

Het doelsaldo van Bosnië-Herzegovina is 17(!) eenheden beter dan dat van Griekenland, dus als ze geen misstap begaan gaat het Balkanland naar het WK als groepswinnaar. In Litouwen verwachten we normaal gezien niet al te veel problemen voor het Balkanland, maar concentratie is nodig voor Dzeko en companie.

De wedstrijden:

Griekenland - Liechtenstein 19u
Litouwen - Bosnië-Herzegovina 19u
Letland - Slovakije 20u10

Kan Litouwen iets in de pap brokkelen?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 75 euro op bij winst van Bosnië-Herzegovina. Denk je dat Litouwen een stuntje kan placeren? Bij een gelijkspel kan je al 300 euro bijschrijven, een overwinning van het Baltisch land levert zelfs 690 euro op - een aanrader. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)