Strijd om Spaanse Supercup

Strijd om Spaanse Supercup
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond om 21u45 wordt de heenwedstrijd om de Spaanse Supercup gespeeld. Bekerwinnaar Mallorca ontvangt in Son Moix landskampioen Real Madrid. Beide ploegen zijn gebrand op een goede prestatie om het seizoen met een goede noot in te zetten.

Carlos Queiroz, de nieuwe coach van Real, hoopt met deze Supercup alvast de eerste trofee van het seizoen binnen te halen om met een gerust gemoed de competitie te kunnen aanvatten. De Portugees zorgde meteen voor enkele kleine verrassingen in zijn selectie. Zo werd de Fransman Makelele opgeroepen nadat hij eerder te kennen gaf niet meer te willen spelen voor Real Madrid. Ook werden spelers als Solari en Morientes niet opgenomen in de selectie.

Mallorca, de laastste jaren zowat het zwarte beest van Real, aan de andere kant heeft niet zo'n rijke keuze uit spelers en het valt af te wachten hoe de ploeg reageert op het vertrek van spelers als Riera, Novo, Lozano en Pandiani. Maar met de inkomende transfers van o.a. Arnold Bruggink, Jesús Perera en Jovan Stankovic hopen ze dat deze leegte goed opgevuld wordt. De ploeg zal vooral rekenen op een knalprestatie van hun spits Eto'o.

De vermoedelijke opstellingen :
Mallorca : Leo Franco, Cortés, Niño, Nadal, Poli, Campano, Marcos, Ibagaza, Stankovic, Bruggink en Eto'o.
Real Madrid : Casillas, Salgado, Helguera, Pavón, Roberto Carlos, Beckham, Makelele, Zidane, Figo, Raúl en Ronaldo.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties