Ilic mogelijk naar Vitesse

Ilic mogelijk naar Vitesse
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Vitesse gaat zich mogelijk versterken met Aleksander Ilic. De 34-jarige centrumverdediger is bezig aan zijn vijfde contractjaar bij Anderlecht maar is dit seizoen geen vaste waarde meer en pakt zodoende zijn wedstrijden mee in het tweede elftal van Anderlecht. Vitesse is al langere tijd op zoek naar enkele ervaren spelers om het jonge team op sleeptouw te nemen.

Ilic speelde eerder in zijn loopbaan voor Radnicki Nis, het Spaanse Cadiz en het Griekse Paniliakos. Na zijn Griekse avontuur vertrok hij voor drie seizoenen naar landskampioen Club Brugge om uiteindelijk bij Anderlecht uit te komen. De voormalig Servisch international werd zo wel met Club als Anderlecht Belgisch kampioen.

De centrale verdediger beschikt naast een Servisch paspoort ook over een Belgische, dit doordat hij al weer acht seizoen bij een Belgische club onder contract staat. Ilic heeft een aflopend contract bij Anderlecht en mag zo goed als zeker nu al transfervrij vertrekken. Vorig seizoen speelde hij bij Anderlecht nog 23 competitieduels.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties