Verdiend 2-2 gelijkspel voor GBA

Een verdiend 2-2 gelijk spel was vanavond de terechte uitslag voor Germinal Beerschot. Moeskroen gaf op een zwaar veld in de tweede helft een 0-2 voorsprong opnieuw uit handen. Ze kwamen al na zeven minuten op voorsprong via een penaltydoelpunt omgezet door Dugardein na een fout op Mpenza. In de 35ste minuut een fraaie kans voor Snelders maar die mist onbegrijpelijk. Net voor rust weet Pieroni de bal van dichtbij in doel te koppen. Ook Victor krijgt nog een kans maar besluit naast. Een goede eerste helft maar Moeskroen wist net iets beter zijn kansen te benutten.

In de tweede helft wist Germinal Beerschot zijn eigen kansen toch te verzilveren via een doelpunt van Snelders en dan in de 61ste minuut stuurde scheidsrechter Blareau Geoffrey Claeys van het veld. De hierop volgende strafschop werd succesvol omgezet door Carl Hoefkens. 2-2 meteen ook de eindstand van dit waterballet.