Voorbeschouwing zeventiende speeldag

Voorbeschouwing zeventiende speeldag
Foto: © SC

De drie leiders van Tweede Klasse hebben telkens een verplaatsing voor de boeg. Boeiendste affiche is ongetwijfeld Zulte-Waregem - Oostende. De thuisploeg pakte vorige week zijn eerste zege van de tweede periode en hoopt eindelijk gelanceerd te zijn. Brussels moet naar rode lantaarn Denderleeuw. Op papier is dit de gemakkelijkste wedstrijd van de drie leiders. Maar in voetbal weet je nooit. Geel gaat op bezoek bij Patro Maasmechelen, wat nooit een gemakkelijke wedstrijd is.

Onderaan maakt trainer Mestdagh met Deinze zijn debuut tegen gouwgenoot Hamme. Hamme is een ploeg met een stevige thuisreputatie maar met een flauwe uitreputatie. Deinze wil dan ook de drie punten in eigen huis houden. Ronse gaat op bezoek bij Sporting West. Met een zege zou aansluiting gevonden worden bij Sporting West. Tienen ontvangt Eupen en wil met een zege de nederlaag tegen Deinze van vorige week uitwissen.

Aalst, de leider in de derde periode, staat voor de verste verplaatsing van het seizoen maar hoopt toch iets te rapen in Virton. Dessel en Tubize zoeken verder aansluiting bij de subtop net als de winnaar van Wezet - Roeselare.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties