Claessens voelt de druk bij Genk

Claessens voelt de druk bij Genk
Foto: © SC

Gert Claessens maakt vanavond zijn opwachting bij KRC Genk, de 31-jarige middenvelder speelde al eens voor Genk maar toen was Genk niet zo groot als nu. Hij is ruim tien jaar weggeweest, maar toch voelt hij duidelijk dat men veel verwacht van hem. Hij liet verstaan dat de druk die op zijn schouders rust duidelijk voelbaar is

Gert Claessens heeft bij zijn terugkeer bij Genk meteen zijn ambities duidelijk gemaakt. Hij wil met de Limburgse club de Champions League spelen, maar of het dit jaar nog zal lukken is nog maar de vraag. Hij wil absoluut eens in de Champions League actief zijn.

Genk-trainer Vergoossen heeft duidelijk gemaakt welke rol Claessens moet gaan vervullen bij Genk. Hij moet de ploeg sturen, dus aanwijzingen geven, maar hij liet weten dat hij niet zal staan brullen tijdens de rust in de kleedkamers.

Vanavond speelt Gert Claessens met Genk tegen zijn voormalige ploeg Club Brugge, hij mag meteen zijn terugkeer vieren in een echte topwedstrijd. Hij liet weten dat hij erg geprikkeld is om zich meteen te bewijzen tegen zijn voormalige club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties