Wie is Blondel ?

Wie is Blondel ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge haalde in een korte periode nog een derde versterking binnen. Het gaat om de jonge Belg Jonathan Blondel. De 19-jarige middenvelder moet er voor zorgen dat Brugge alsnog de derde plaats in het klassement pakt. Club Brugge hoopt dat de 19-jarige middenvelder de spitsen beter doet renderen. Hij tekende zoals bekend voor 4,5 jaar bij Blauw-Zwart

Wie is Blondel

Jonathan Blondel is een jong Belgisch talent, hij maakte zijn debuut in de eerste klasse bij Excelsior Moeskroen. Daar speelde hij een zeer goed seizoen, Blondel speelde zelfs zo schitterend dat het Engelse Tottenham Hotspur hem naar Londen wilde halen.

De jonge middenvelder kon destijds ook bij Excelsior Moeskroen blijven, hij koos echter voor het avontuur van de Premier League. Hij kwam terecht bij één van de betere clubs uit de Engelse eerste klasse. Bij The Spurs kwam hij echter weinig aan spelen toe, de concurrentie was zo groot dat hij zelfs nauwelijks op de bank zat. Het grote probleem was dat toenmalig Tottenham-manager Hoddle niet genoeg vertrouwen had in zijn jonge snaak. Na het vertrek van Hoddle hoopte onze landgenoot meer speelkansen te krijgen bij de Londense club maar deze hoop was tevergeefs.

Onderhandelingen met Club Brugge

Hij snakte om opnieuw op het veld te kunnen staan, daar zag Club Brugge zijn kans schoon om met de jonge middenvelder te gaan onderhandelen. Sportleider Marc Degryse ging in naam van Club Brugge naar Londen om er aan de onderhandelingstafel te gaan zitten.

Blondel zelf is blij dat hij binnenkort weer aan spelen zal toekomen. Hij hoopt te kunnen bewijzen dat Club Brugge een terechte keuze heeft gemaakt door hem aan te trekken. Blondel liet uitschijnen dat hij zo snel mogelijk het mislukte Engelse avontuur wil vergeten. De jonge middenvelder heeft voorlopig één doel, zo snel mogelijk een basisplaats verwerven bij Club Brugge. Het wordt nu enkel nog afwachten in hoeverre de 21-jarige Blondel fysiek fit is.

foto: http://www.spurs.com.hk
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties