Anderlecht straks tegen Lokeren

Anderlecht straks tegen Lokeren
Foto: © SC

Anderlecht speelt vanavond thuis tegen Lokeren met één spits. Mornar trok naar Portsmouth enkele weken geleden, Aruna is geschorst en Seol heeft interlandverplichtingen. Daardoor komt Iachtchouck waarschijnlijk alleen in de spits te staan. Een halffitte Jestrovic neemt plaats op de bank omdat Broos verzuimt MacDonald op de bank te zetten. Verder zullen Bassegio en Zetterberg op het middenveld starten met Vanderhaeghe. Lokeren moet Gretarsson, Milojevic en Zoundi missen. Conte is daar nog niet terug van de Afrika-cup.

Beveren kan op Fe Freethiel de winning reeks van Westerlo breken. Beide ploegen kunnen bijna op hun volledige kern rekenen, Westerlo moet alleen Waegemakers missen.

Op het Lisp wordt het voor Lierse nog eens tijd dat het de drie punten thuis houdt. Mitu, Wils en Nikolovski zijn er wel niet bij voor de Pallieters. De Wilde en De Bilde starten waarschijnlijk in de aanval.

Verder is er ook nog de Limburgse derby STVV-Heusden Zolder en het 6-puntenduel tussen Antwerp en Charleroi. Een verslag van alle wedstrijden zal vanzelfsprekend op Voetbalkrant te vinden zijn
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties