Beveren verslaat Heusden in eigen huis

Beide ploegen begonnen erg zwak aan de wedstrijd in het Fenixstadion. Grote kansen kwamen er dan ook niet. In de 26e minuut werd het publiek wakker geschud met een goal van Beveren: na een fout van Hans Leenders kon Sanago de bal binnentikken, waarmee hij de 0-1 op het scorebord bracht. Nog geen tien minuten later stond het al 0-2 dankzij een goal van Lolo.

Na de rust begon Heusden-Zolder te drukken, maar tot scoren kwamen de Limburgers niet. Integendeel: het was Beveren dat scoorde. Romaric besliste de wedstrijd in het voordeel van de Waaslanders door de 0-3 te scoren. Even laat demonstreerde De Condé nog eens de onmacht van Heusden door een strafschop te missen. In de 75e minuut maakte De Camargo er dan toch nog 1-3 maken, maar het mocht niet baten. In de slotminuten maakte Romaric er zelfs nog 1-4 van.