Lierse - Cercle blijft scoreloos

Lierse - Cercle blijft scoreloos
Foto: © SC

In de eerste helft is Lierse de beste ploeg, en ze krijgen ook het meeste kansen, toch speelt Cercle Brugge ook mee, en ook zij krijgen op hun beurt enkele kansjes. De eerste kans in de wedstrijd is voor Cercle, maar Van der Straeten is paraat.

Zeker op het einde van de eerste helft is Lierse gevaarlijk, zo kan Kacic een zeer knap schot afleveren, maar Mollez pakt in 2 keer.Daarna krijgt Mitu een bal, die legt af voor Schaessens, die op zijn beurt net naast schiet.

In de 2de helft moet het voetbal plaats ruilen voor enkele opstootjes, de ene kaart volgt de andere op, en er vallen zelfs 3 rode kaarten.Eerst krijgt Meyssen een 2de gele kaart, Masureel protesteert en krijgt eveneens geel.Even later is de bal aan doel, De Wilde kan net niet bij de bal, en raakt de keeper, hij krijgt een 2de gele kaart.Jbari laat zich dan ook eens zien, en die tackelt hevig, een uiterst terechte rode kaart is het gevolg (2 keer geel) en de man is woest.

Toch waren in de 2de kans ook enkele kansjes te zien. Zo kan Delorge schieten, maar Mollez pakt.Ook wordt Thompsen diep gespeeld, maar de doelman van Cercle is alweer paraat.Het opstootje met De Wilde was een bal waar de man net gepast niet aankan en zo de keeper raakte, waaruit zijn 2de gele kaart volgde...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties