Cercle wint eens uit

Cercle wint eens uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge heeft voor het eerst dit seizoen een uitoverwinning geboekt. De ploeg van Tipuric klopte een mak Lokeren met 0-2.

De wedstrijd begon vrij gelijkopgaand, maar toch werd er al gauw gescoord: na tien minuten spelen kon Jimmy De Wulf een corner binnen tikken. Cercle hield de wedstrijd goed in handen en moest slechts één grote kans toestaan toen Peter Mollez een kopbal van de Braziliaan Tailson uit zijn doel ranselde. De 0-1 bij de rust was dan ook niet meer dan logisch.

Ook in de tweede helft kon Lokeren geen vuist ballen. Even leek men die tweede helft goed aan te vatten, maar al gauw viel de Waaslandse motor stil. Toch leek Lokeren gelijk te kunnen maken, want twintig minuten voor tijd ging Masureel in de zestien meter in de fout. De speler van Cercle mocht met zijn tweede gele kaart vertrekken en moest bovendien een penalty toestaan. Lokeren slaagde er echter niet in om die penalty om te zetten, want het schot van Tailson vloog op de lat. Ondanks de man-meer-situatie slaagde Lokeren er niet in om Cercle vast te zetten en moest het toezien hoe Sebastien Stassin er in de blessuretijd nog 0-2 van maakte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties