Genk breekt met Vergoossen

Genk breekt met Vergoossen
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Sef Vergoosen mag opstappen bij RC Genk. Vraag is alleen of dat deze week, of op het einde van dit seizoen gebeurt. Na de wedstrijd Antwerp-Genk was het bestuur opnieuw erg ontgoocheld over de zwakke prestatie van RC Genk. Niet alleen vergoossen mag opstappen, ook Jos Daerden (hulptrainer) mag opstappen. Mogelijk neemt het duo Denier-Van Geneugden het over, in afwachting van de komst van Leekens.

Voor de match Antwerp-Genk kon Vergoossen nog op het vertrouwen rekenen van de bestuursleden. Maar na de match was dat vertrouwen helemaal weg. Niet alleen omdat de spelers bijzonder zwak presteerden, maar ook om de slechte tactische wissels die Vergoossen doorvoerde. «Mogelijk worden er dinsdag tijdens de raad van bestuur enkele knopen doorgehakt», aldus voorzitter Vaessen.

Binnen de Genkse bestuurskamer is het vooral Vaessen die Vergoossen de hand boven het hoofd houdt. Hij wil (in de wetenschap dat Europees voetbal onhaalbaar is geworden) Vergoossen op het einde van het seizoen in schoonheid uitwuiven. Vraag is vooral of dat nog mogelijk is, want in Genkse supportersrangen is het ongenoegen over Vergoossen naar een ongekende hoogte gestegen. In de Genkse bestuurskamer werd al een scenario overwogen om het seizoen uit te doen met het duo Denier - Van Geneugden in plaats van het huidige koppel Vergoossen-Daerden. Alleen stuitte men op een praktisch probleem: Denier zit tot en met woensdag in Bordeaux voor een verplichte stage in het kader van het behalen van de Pro Licence. De piste-Gerets is opgegeven na zijn keuze voor Wolfsburg', zodat de naam van huidig Moeskroen-trainer Georges Leekens steeds luider klinkt in het Fenix-stadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties