Transfers OHL

Transfers OHL
Foto: © SC

De eerste transferberichten sijpelen stilaan binnen en de eerste versterkingen voor volgend seizoen zijn bekend: Jonathan Di Falco en Bert Eerdekens, 2 talentrijke jongeren.

Jonathan Di Falco (8 okt. 1984), is een rechtsvoetige speler die zowel in de verdediging als op het middenveld kan uitgespeeld worden. Di Falco speelt momenteel bij Brussels en heeft voordien voor La Louvière, RWDM en Tubize gespeeld. Wie een paar weken geleden de wedstrijd van de B-kern van OHL tegen Brussels gevolgd heeft, heeft Di Falco aan het werk gezien. Hij was de kapitein van Brussels in die wedstrijd.

Bert Eerdekens (12 okt. 1983), is een linksvoetige verdediger die tot de beloftenkern van RC Genk behoord en halfweg dit seizoen aan Tongeren werd uitgeleend om ervaring op te doen. Eerdekens werd ook al meermaals geselecteerd voor interlands met de nationale ploeg.

Voor offensieve compartiment is men bij OHL bezig met het aantrekken van spelers met ervaring op hoger niveau maar namen kunnen nog niet bekend gemaakt worden. Er kan wel al verklapt worden dat het gaat om een linksvoetige middenvelder, een speler voor achter de spitsen en een spits.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties