Lierse ploeg van't stad

Lierse verlengde vanavond zijn titel als ploeg van't stad door op het terrein van Lyra te gaan winnen met 0-1. Een magere uitslag voor een magere partij voetbal. De lokale fanfare was de eerste 20 minuten het lichtpunt van de partij, er werd gespeeld aan wandeltempo.

Lierse was wel de betere ploeg maar verder dan enkele halve kansen kwam het niet. De beste kans voor de rust was een mooi gekrulde vrije trap maar deze werd al even mooi gered door Lyra-doelman Claes. Net voor rust werd ook nog een doelpunt van Lierse weliswaar terecht afgekeurd voor buitenspel nadat Fassotte een schot van Mitu in doel devieerde.

Na de rust toch een iets snediger Lierse met goede kansen, zo belandde een vrije trap van Lierse weer bijna in doel. Dit keer stond de paal in de weg van Solari. Maar Solari was toch trefzeker, hij liet alweer een goede indruk en was één van de beste spelers op het veld.