Blijft Carrick toch in Londen?

Christopher Lannoo
| 0 reacties
Blijft Carrick toch in Londen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het verbreken van hun clubrecord met een transfersom van boven de £ 2,5 miljoen voor Michael Carrick, had Portsmouth eindelijk de toestemming gekregen van West Ham om met de talentvolle middenvelder te praten, volgens Pompey-voorzitter Milan Mandaric. Everton en Crystal Palace hadden ook al een hun interesse getoond in de speler van de Hammers, maar hadden nooit een concreet uitgebracht.

Nu lijken er echter toch kapers op de kust: Arsenal-manager Arsene Wenger liet weten in de pers dat hij een zeer grote fan is van Carrick. Het ziet er naar uit dat Arsenal ook een bod zal uitbrengen, en of Patrick Vieira, die op dezelfde positie speelt als Carrick, bij Arsenal blijft doet er volgens Wenger niet toe.

Portsmouth is niet zo blij met deze situatie. Volgens voorzitter Mandaric heeft Portsmouth heel hard gewerkt om hun bod te kunnen maken, en hij wil niet dat er nu op het laatste nippertje nog iets tussen komt. Mandaric wou vooral de link tussen Carrick en manager Harry Redknapp herstellen (beiden werkten eerder samen bij West Ham). Wordt vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties