KV Turnhout bekert verder

Stef Hendrickx
| 0 reacties
KV Turnhout bekert verder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Turnhout bekert verder na een thriller tegen vierdeklasser URS Du Centre.

Dat het niet goed liep bij Turnhout was al te merken tijdens de oefenwedstrijden.  Ook gisteren tegen URS Du Centre ging het alles behalve vlot voor Turnhout.   De Turnhoutse goalie moest tot twee keer toe z'n kunnen tonen op tweede goede afstandschoten.  Zoals het spreekwoord zegt, derde goede keer, en dat was het ook voor de vierdeklasser.  Een prachtig schot van Delaby ging binnen en het stond 0-1.  

Gelukkig voor Turnhout  kwam een goede combinatie De Schutter-Aroena bij Bastiaensen terecht, zo stond het amper één minuut later al 1-1.

Na de pauze waren beide ploegen dichtbij de overwinning.  Turnhout langs een vrije trap van Versavel en URS Du Centre met een afstandschot van opnieuw Delaby.

De wedstrijd moest uiteindelijk beslist worden met strafschoppen.  Versavel, die begon voor Turnhout, mistte al meteen de eerste strafschop.  Verder wist iedereen te scoren, zodat Fairon de uitschakeling voor Turnhout aan de voet had.  Hij besloot echter uit te halen met een compleet gemiste stifter, zodat de stand weer in evenwicht was.  Aroena scoorde vervolgens voor Turnhout en een pegel van Farese spatte uiteen op de lat.  

Turnhout bekert verder tegen Roeselare na een thriller van formaat in het Villapark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties