Analyse Oostende speelt gelijk tegen Westerlo

Kevin Pelgrims
| 0 reacties
Oostende speelt gelijk tegen Westerlo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neo-eersteklasser KV Oostende is er in geslaagd meteen een punt te pakken tegen het Westerlo van Jan Ceulemans. 

Het had zelfs beter gekund, want KVO startte het best aan de wedstrijd. Goede kansen kon het echter niet creëren en het liet Westerlo beter in de match komen. Wanneer de thuisploeg dan toch voor doel kwam lietten Karaca, Zoko en Santalab het afweten. Even later kreeg Oostende het deksel op de neus wanneer Dosunmu op korte tijd twee doelpunten maakte. Het feestje dat hij daarna inzette leverde hem wel een gele kaart op.  

Na de rust vloog Oostende er meteen goed in. Het slaagde er in om in amper vier minuten op gelijke hoogte te komen van Westerlo, na doelpunten van respectievelijk Portier en Zoko. Maar enkele minuten later bracht Dosunmu Westerlo op voorsprong. Ook nu duurde het echter niet lang voor de gelijkmaker weer op het bord stond. Santalab kon doelman Deelkens verschalken. Beide ploegen leken tevreden met een gelijkspel en speelden de wedstrijd rustig uit. 

Oostende en Westerlo delen dus de punten. KVO is een gelukkige ploeg, Westerlo mag hier geen vrede mee nemen, maar als Dosunmu elke week driemaal scoort zal niemand in de parel der Kempen hier lang van wakker liggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties