Servië-Montenegro ruim langs San Marino

Anthony Van der Planken

Servië-Montenegro had vanavond niet de minste moeite met San Marino. De Joegoslaven wisten de forfaitcijfers op het scorebord te zetten.

Het duurde ruim een halfuur eer de Serven de score wisten te openen. Milosevic wist uiteindelijk toch de ban te breken. Servië was meteen vertrokken, want enkele minuten later maakte Stankovic de 2-0. Servië-Montenegro mocht dus alsnog met een veilige voorsprong gaat rusten.

Na rust wist de thuisploeg de score verder uit te diepen. Via Stankovic, Koroman en Vukic werd het alsnog 5-0.

Servië-Montenegro neemt zo de leiding in de poule. Het telt zeven punten, die het in drie wedstrijden wist te sprokkelen. België wordt al meteen veroordeeld tot een achterstand van zes punten. De Serviërs speelden wel een wedstrijd meer. San Marino blijft uiteraard laatste. Het verloor al haar wedstrijden.