Drie rode kaarten ontsieren wedstrijd

Truyens Himke
| 0 reacties
Drie rode kaarten ontsieren wedstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wedstrijd tussen Lierse en Gent vonden heel wat spelers het optreden van  scheidsrechter Bultynck ondermaats. De spelleider trok in de tweede helft maar liefst drie keer rood. Abdelmalek Cherrad kreeg na een uur spelen rood nadat hij natrapte op Jonas De Roeck

,,Ik heb mij gerevancheerd. Waarom zou ik dat ontkennen. Maar ik kreeg enkele keren een elleboog in mijn rug van dezelfde speler (De Roeck, bdh).
Ze weten blijkbaar dat ik een nerveus type ben en eerder rood kreeg met de Algerijnse nationale ploeg. Ze zochten mij.'

Cherrad was razend en dit viel ook te merken in de spelershome, op zijn weg van het veld naar de kleedkamer trapte hij nog een deur in. Ook Werry Sels en Steve Cooreman bleven met een pak vragen gefrustreerd achter.

,,Ik deed niets', zuchtte Werry Sels. ,,Ik val met mijn hand op de bal. Zeker niet opzettelijk. De scheidsrechter had er na de wedstrijd geen oren naar. Onbegrijpelijk. Hij floot irritant.'

Ook de man die de derde rode kaart kreeg begreep er niks van; Steve Cooreman. ,,Het was alleszins een domme rode kaart. Ik zet mijn lichaam en wil de bal van Mitu afnemen. Meer niet. Wellicht het gevolg van irritatie en frustratie. De scheidsrechter floot fouten die er geen waren. En dan die (wenkende) nederlaag. Alles zat tegen. Al is een nederlaag tegen dit Lierse geen drama.
Lierse verdiende de overwinning. Het eerste doelpunt vloeide wel voort uit dom verlies bij ons.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties