Ook Standard onderuit

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ook Standard onderuit
Foto: © SC

Het zit de Belgische ploegen niet mee. Eerder gingen Anderlecht en Club Brugge al onverdiend ten onder, maar nu verloor ook Standard erg jammerlijk bij Steaua Boekarest.

De eerste helft was vooral bikkelen voor Standard. De Rouches hielden makkelijk stand tegen een weinig indrukwekkend Steaua. Beide partijen kregen kansjes, maar scoren lukte niemand. Bij Standard was Bangoura de meest opvallende speler.

Na de rust was het opnieuw weinig soeps van Roemeense kant. Standard kwam enkele keren opzetten, maar het schortte de Rouches in de afwerking. Defensief zat het wel goed in elkaar, waardoor men lange tijd op een gelijkspel leek af te stevenen.

Maar helaas. Ook Standard werd getroffen door het noodlot.
Dragutinovic kopte een voorzet van Munteanu domweg in eigen doel. Een erg gelukkig doelpunt voor de Roemenen, die er niet eens iets voor hadden moeten doen. Standard trok meteen naar voren, maar pogingen van Vandooren en Niemi werden niet beloond. Tien minuten voor het einde maakte Steaua het helemaal af: Paraschiv legde perfect af voor Neaga, die makkelijk binnenlegde. In de slotminuten kwam Vandooren nog dicht bij de 2-1, maar het mocht niet baten.

Standard verliest zo net als Club Brugge haar openingswedstrijd. De Rouches moeten straks stevig aan de bak in de drie resterende matchen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties