Fluitconcerten kwetsen Aruna

Fluitconcerten kwetsen Aruna
Foto: © SC

Aruna is zwaar aangeslagen door de fluitconcerten die hij te verduren kreeg van de Anderlecht-aanhang. "Dit vergeeft hij de supporters nooit", wist Serge Trimpont, de vertrouwensman van de Ivoriaanse Gouden Schoen.

Hiermee lijkt de laatste kans dat Aruna ook na de winterstop bij paars-wit blijft, opgeblazen te zijn. Zelf wilde hij niet reageren, maar om eventuele misverstanden tegen te gaan, liet hij wel verstaan dat hij geen probleem heeft met de pers.

Serge Trimpont, zijn manager en vertrouwensman, sprak vrijdag (twee dagen na de wedstrijd tegen Bremen) met hem: "Hij was er nog ziek van. Nu zit hij trouwens nog altijd in de put. Aruna vindt dat de mensen zitten te wachten op een slechte match van hem. Hij ervaart een totaal gebrek aan respect. Hij is een gevoelige jongen en dit vergeeft hij de supporters nooit. De mensen vergeten dat het dankzij Aruna is dat Anderlecht tegen Bremen mag spelen. Zijn vertrek stond al zo goed als vast en nu heeft hij helemaal geen reden meer om te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties