Sollied-Soap blijft duren

Ruben Vandekerckhove
| 0 reacties
Sollied-Soap blijft duren
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het gedoe rond Trond Sollied is blijkbaar nog steeds niet voorbij. Nu iedereen ondertussen weet dat Sollied volgende dinsdag een onderhoud heeft met directeur Rune Bratseth van Rosenborg steken nog meer roddels de kop op.

Volgens Sollied zelf is er geen vuiltje aan de lucht, "Bratseth is een goeie vriend van me, natuurlijk ga ik met hem praten" aldus de Noor. Feit is wel dat deze toestanden ook bij de Club-supporters zwaar op de maag liggen. Wie zondagavond in het stadion aanwezig was kon op een gegeven moment merken dat er ook bij de supporters een tweestrijd is ontstaan over het al dan niet aanblijven van de Noor. Na de (terechte) vervanging van Balaban begon een deel van het publiek zich verbaal te manifesteren tegen Sollied met de gekende Ricky Begeyn song maar deze keer in aangepaste versie.....

Een ander deel van het publiek koos dan weer de kant van Sollied. Op een gegeven moment waren er zelfs enkele kleine relletjes in de Noordtribune. Bij deze stellen we ons dan ook de vraag of het voor alle partijen niet het beste is dat er snel duidelijkheid komt. We moeten in dat opzicht Peter Van De Heyden echt waarderen,recht voor de raap, het is zo en niet anders, de voetballerij kan wel meer van zo'n karakters gebruiken. De pers krijgt meestal de negatieve commentaar dat ze onrustzoekers zijn maar de meesten kijken best eerst eens zelf in de spiegel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties